El jugador Dyego durant el partit contra l'Era-Pack Chrudim (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça aconsegueix el bitllet per a la Ronda Elit després d'imposar-se a l'Era-Pack Chrudim (0-2)

El Barça s'ha assegurat el pas a la següent ronda de la UEFA Futsal Cup després d'una victòria (2-0) molt treballada contra l'EraPack Chrudim. La paciència ha acabat trobant premi. La pilota semblava que no volia entrar tot i l'abassegador domini blaugrana. Al final l'estratègia ha trencat el mur txec amb Joselito i Ferrao com a grans protagonistes.

El Barça lidera el seu grup de la Ronda Principal després de dues victòries consecutives. La d'avui s'ha fet pregar. Per joc, per ocasions, el Barça hauria d'haver golejat. El primer avís: una canonada de Ferrao al travesser. Moltes arribades del Barça però sempre amb denominador comú la falta de punteria en els metres finals. Xuts exteriors de Tolrà, Rivillos i Esquerdinha. Una gran paret entre Ferrao i Dyego no ha acabat en gol tampoc per molt poc. Amb el Barça abocat, els txecs han començat a donar símptomes de perill en una doble ocasió de Slovacek al minut 12. Poc després, un contraatac del mateix Era-Pack ha suposat l'expulsió de Roger Serrano per una falta per darrera a Felipe, una acció molt protestada per la banqueta blaugrana. La vermella directa ha deixat el Barça amb un home menys. Rafa López, Adolfo i Aicardo han aguantat estoicament els dos minuts en inferioritat sense encaixar cap gol. Superat el mal tràngol, el Barça ha continuat atacant la porteria de Litvinenko sense premi. L'ocasió més clara dels minuts finals de la primera part ha estat una passada de Ferrao per Esquerdinha que ha intentat una vaselina per damunt del porter que s'ha escapat fora per molt poc. Empat a zero al descans

A la segona part, l'ansietat ha pogut durant alguns moments amb el Barça. De fet, l'EraPack ha tingut dos contraatacs claríssims per obrir el marcador. Felipe, aprofitant un regal de Rivillos, i Doja han disposat dels xuts francs a l'àrea blaugrana. Del possible 0-1 s'ha passat al minut 31 a l'1-0. L'estratègia desembussava el partit. Córner picat per Joselito i Ferrao sorprèn la defensa a la boca de gol per marcar el primer del Barça. El gadità s'ha entès molt bé amb el brasiler, i un minut després ha robat una bola en zona de risc dels txecs, i ha fet pujar el 2 a 0. La inspiració de Joselito ha encarrilat definitivament la victòria. El Chrudim ha atacat de 5 amb porter jugador però no ha pogut superar Paco Sedano. El Barça podria haver ampliat les diferències amb tirs llunyans de Dyego i Adolfo, i un xut al pal de Tolrà.  La classificació per la Ronda Elit ja està a la butxaca.