La Lily i la Liina, a l'arribada de la marató als Mundials de Pequín (Reuters)
Atletisme

Dues de les tres bessones Luik aconsegueixen acabar la marató a Pequín

Les tres estonianes no aconsegueixen les millors marques, però són úniques a l'hora de generar simpatia amb els aficionats

Actualitzat

Encara no han aconseguit cap marca que els permeti competir amb les favorites de la marató, però les germanes Luik comencen a fer-se ben populars en el circuit atlètic internacional. El fet que les fa especials als ulls de l'afició és que són trigèmines idèntiques, com les Tres Bessones creades per Roser Capdevila. Elles, però, no són catalanes sinó estonianes.

Dues d'elles, la Liina i la Lily, han debutat aquest diumenge en uns Mundials d'atletisme. La tercera, la Leila, no havia pogut fer la mínima per participar a Pequín, però ha acompanyat les seves germanes des de la graderia.

En aquesta ocasió, la Liina ha acabat 27a, amb un temps de 2.39.42, i s'ha esperat a la línia d'arribada per rebre amb una abraçada la Lily, que ha estat 38a, amb 2.45.22, davant la sorpresa del públic del Niu d'Ocell, que veia dues atletes exactament iguals, fins i tot en el pentinat.

Les Luik, que el 14 d'octubre faran 30 anys, ja són unes autèntiques celebritats als seu país. Solen anar sempre juntes a les competicions i els agrada jugar a l'equívoc que provoca la semblança física (sempre es vesteixen i es pentinen de la mateixa manera), fins al punt que se'ls fa broma amb la idea que es podrien intercanviar o rellevar per fer marques més bones en les curses.

Anar al contingut