El Barça s'ha exercitat en la darrera sessió abans del partit contra el Girona (@FCBarcelona_cat)
Barça

Denis Suárez entra en la convocatòria de Valverde per jugar contra el Girona

El tècnic blaugrana està abocat a introduir variacions en el seu onze habitual en una altra setmana carregada de compromisos

Actualitzat

El Barça ha fet l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de rebre el Girona aquest diumenge al vespre, al Camp Nou. Les grans novetats han estat Malcom, que està pendent de rebre l'alta mèdica, i Arthur, que ha superat la gastroenteritis que li va impedir exercitar-se divendres. D'aquesta manera, Valverde ha comptat amb els 23 jugadors del primer equip més Ezkieta, del filial.

Davant d'una altra setmana carregada de compromisos, dimecres els blaugranes visiten Butarque i el proper dissabte reben l'Athletic Club, Ernesto Valverde es veurà obligat a fer rotacions per dosificar els jugadors que acumulen més minuts.

A la convocatòria del tècnic blaugrana han entrat 18 jugadors: Ter Stegen, Cillessen, Alba, Umtiti, Piqué, Lenglet, Semedo, Sergi Roberto, Rakitic, Busquets, Coutinho, Denis Suárez, Arthur, Arturo Vidal, Luis Suárez, Messi, Dembélé i Munir. La gran novetat és Denis Suárez, mentre que Rafinha, Samper, Aleñá i Vermaelen no entren en els plans del 'txingurri' per al duel contra el Girona. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut