David Villa encaixa la mà amb Patrick Vieira després de firmar la seva renovació (@NYCFC)
Futbol internacional

David Villa firma l'ampliació del seu contracte amb els New York City FC per una temporada més

El davanter asturià, de 35 anys, va arribar a la franquícia de l'MLS el 2014 i durant aquests tres anys s'ha convertit en el primer capità i en el màxim golejador de l'equip de Nova York

Actualitzat

David Villa ha firmat aquest dimecres la renovació del seu contracte amb els New York City FC per una temporada més, segons ha anunciat l'equip nord-americà en un comunicat. El davanter asturià, de 35 anys, va arribar a la franquícia de l'MLS el 2014 i durant aquests tres anys s'ha convertit en el primer capità i en el màxim golejador de l'equip de Nova York.

"Fa tres anys vam començar un molt bon projecte de construcció d'aquest club increïble i em van triar per ser el primer capità, un fet del qual encara estic tan orgullós. Quan miro enrere a aquests primers dies del 2014, és realment sorprenent veure fins a on hem arribat en un curt espai de temps, ja sabem que hi ha molt potencial per seguir creixent, dins i fora del camp", ha assegurat Villa en declaracions a la pàgina web del club.

Villa ha començat aquesta temporada en plena forma i ja ha marcat cinc gols en set jornades. "Estic molt feliç aquí en aquesta ciutat i en aquest club, estic en forma i puc fer les coses en el terreny de joc. És per això que continuar aquí i firmar aquest contracte va ser una decisió molt fàcil per a mi", ha afegit l'asturià, que ha posat al costat del director esportiu del New York City, l'exfutbolista francès Patrick Vieira.

Després de fer-se pública la seva continuïtat, Villa, escollit MVP de la lliga nord-americana de futbol la temporada passada, serà l'encarregat de fer la sacada d'honor en el partit que disputaran els New York Yankees, l'equip més emblemàtic de beisbol de la ciutat dels gratacels.

Anar al contingut