Pedrosa ha estat més ràpid que els pilots de Yamaha, que lluiten pel títol (Reuters)
Motor

Dani Pedrosa marca el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP de Malàisia

Jorge Lorenzo, segon, ha començat més fort que Rossi, quart, i Marc Márquez ha estat el tercer

Actualitzat

Dani Pedrosa ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures de MotoGP al  Gran Premi de Malàisia que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Sepang. Al pilot d'Honda només li han calgut tres voltes per marcar el millor registre (2.00,412), que ha deixat enrere Jorge Lorenzo per dues dècimes de segons i Marc Márquez per tres. Valentino Rossi ha estat el quart, a mig segon. Aleix Espargaró ha acabat novè; Maverick Viñales, dotzè; Pol Espargaró, tretzè, i Toni Elias, vint-i-tresè.

Johann Zarco ha volgut fet valer el títol de Mundial de Moto2, que ja s'ha assegurat matemàticament, i ha sortit en aquest primera sessió amb l'ànim de dominar. Ho ha fet fins a la penúltima volta, en què Jonas Folger (2.07,720) l'ha superat per menys de mitja dècima. El tercer lloc ha estat per a Thomas Luthi. Entre els catalans, Àxel Pons ha estat cinquè; Àlex Rins, novè; Àlex Márquez, catorzè; Ricard Cardús, divuitè; Èdgar Pons, vint-i-quatrè, i Xavi Vierge, vint-i-sisè.

En la primera tanda de Moto3, Danny Kent ha estat el millor, gràcies a una última volta que ha deixat en evidència el seu únic rival pel títol, Miguel Oliveira, que ve de guanyar a Austràlia i aquest divendres ha començat sent sisè, a set dècimes dels 2.13,715 que ha fet el britànic. Jorge Navarro ha estat segon; Efren Vázquez, tercer, i Isaac Viñales, quart.

Anar al contingut