Dani Alves sempre ha estat un aficionat a la moda, ja se'l va poder veure a la Passarel·la 080 de Barcelona
Futbol

Dani Alves crea "Bam Bam" i entra en el món de la moda

El jugador brasiler del Barça entrarà aquest estiu en el món de la moda llançant una línia d'ulleres a la qual seguirà al setembre roba per a home. Alves assegura que s'està "preparant per viure un altre món" que l'apassiona, tot i que encara li queden "anys de carrera".

Actualitzat

El projecte va néixer gairebé de casualitat després de rebre unes ulleres de regal del dissenyador cordovès Juan José Blanc de l'Óssa, creador de Citriqueheart, la firma d'ulleres de sol que llueixen personatges famosos com Paris Hilton o Lady Gaga, i ara Alves inclou l'obertura d'una botiga perquè vol "donar una empenta a la marca a Barcelona per saltar després al Brasil, i, si la gent vol, a tot el món".

Segons explica Dani Alves, Bam Bam és el nom que li va posar la seva germana gran quan ell era petit, un nom que ara utilitza la majoria de la seva família quan parla amb ell. Alves l'ha escollit perquè li agrada i és fàcil de pronunciar. Quan el vegi escrit com a marca, portarà com a logotip una corona minimalista avantguardista.

"Si surt bé -afegeix-, a l'hivern sortirà la primera col·lecció Bam Bam d'home" perquè el món de la moda està molt enfocat a les dones i m'agrada anar al revés del món, i intentarà que els homes pensin que cuidar-se i vestir-se bé és també per a ells.

Començaran amb roba de carrer, "casual", però es completarà amb peces elegants i vestits, que són una de les passions del futbolista. "No m'agradaria fer alguna cosa amb una persona que ja estigués al mercat i fos molt famosa; m'agrada caminar juntament amb algú com Juan José, que té la mateixa il·lusió que jo, i en arribar al final tenir la sensació que ha estat dur, però ha valgut la pena", apuntava el jugador brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut