Futbol

Cristiano Ronaldo s'autoproclama guanyador de la Pilota d'Or en la festa del Reial Madrid per la "duodécima"

El punt àlgid de les celebracions pel títol va ser quan Cristiano Ronaldo es va dirigir als aficionats madridistes que l'aclamaven a crits de "Pilota d'Or" i ell mateix es va afegir als càntics

Actualitzat

El Reial Madrid va celebrar la conquesta de la "duodécima" Copa d'Europa amb una festa multitudinària al Santiago Bernabéu. El punt àlgid de les celebracions pel títol va ser quan Cristiano Ronaldo es va dirigir als aficionats madridistes que l'aclamaven a crits de "Pilota d'Or" i ell mateix es va afegir als càntics.

"Vull donar les gràcies als companys, als entrenadors, a tots, estem molt contents, gràcies", va dir Cristiano Ronaldo mentre tot el camp cantava "Cristiano, Pilota d'Or", un càntic que va acabar cantant el crac portuguès, autor de dos dels quatre gols del seu equip a la final de Cardiff.

En plena eufòria, l'afició del Reial Madrid, que va omplir de gom a gom les graderies del Bernabéu, també va tenir crits de record cap a Gerard Piqué. El famós "Piqué, cabró, saluda el campió" es va poder sentir a tot l'estadi, però, en aquesta ocasió, els futbolistes madridistes no es van sumar als càntics, com sí que van fer alguns jugadors en la celebració pel títol de lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut