Nadal torna a una final de Masters 1.000. (Foto: EFE)
Tenis

Cop d'autoritat de Nadal sobre Berdych per accedir a la final d'Indian Wells

El tenista mallorquí Rafael Nadal ha aconseguit aquest dissabte el bitllet a la gran final del primer Masters 1.000 de la temporada, Indian Wells, en superar el txec Tomas Berdych per 6-4 i 7-5, en una hora i 43 minuts. Del Potro, que va superar el número 1 mundial, Novak Djokovic, en 3 sets (4-6, 6-4 i 6-4), serà el seu rival a la final. En categoria femenina, la danesa Wosniacki i la russa Sharàpova disputaran també aquest dilluns la final.

El tenista mallorquí Rafael Nadal ha aconseguit aquest dissabte el bitllet a la gran final del primer Masters 1.000 de la temporada, Indian Wells, en superar el txec Tomas Berdych per 6-4 i 7-5, en una hora i 43 minuts.

Nadal torna a la final d'un gran torneig després de la lesió que el va mantenir vuit mesos apartat de les pistes. Del Potro, que va superar el número 1 mundial, Novak Djokovic, en 3 sets (4-6, 6-4 i 6-4), serà el seu rival a la final. En categoria femenina, la danesa Wosniacki i la russa Sharàpova disputaran també aquest dilluns la final.

Nadal disputarà la quarta final consecutiva des que fa un mes va tornar a les pistes després d'un parèntesi de 7 mesos sense competir. Perdedor a Sao Paulo contra Zeballos, ha guanyat a Buenos Aires contra Nalbandian i a Acapulco contra David Ferrer. Suma 14 victòries i una derrota aquet últim mes. Contra Del Potro lidera 7 a 3 els partits que han jugat. Si guanya el títol recupera el quart lloc de la clasificació mundial.

Del Potro jugarà la primera final important. L'últim argentí que va guanyar un Masters 1.000 va ser Nalbandian, l'any 2007, quan, curiosament, es va imposar a Nadal a la final de París-Bercy