Marcos Acuña a punt de treure un córner al camp del Getafe
Futbol

Clausurat parcialment el Coliseum pels crits racistes a Acuña al Getafe-Sevilla

Competició ha determinat el tancament parcial del camp del Getafe durant tres partits i una sanció de 27.000 euros per insults racistes

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè de Disciplina de la RFEF ha sancionat al Getafe amb tres partits de tancament parcial del seu estadi, el Coliseum, per insults racistes. En el partit entre l'equip madrileny i el Sevilla del darrer cap de setmana, una part dels aficionats locals van cridar a Acuña, jugador argentí, les següents termes: "mico" i "Acuña, véns del mico".

L'entrenador del club andalús i l'extècnic del 'Geta', Quique Sánchez Flores, també va rebre atacs racistes per part de l'afició blava: "Gitano". Tot i això, el Comitè només ha valorat les vexacions a Acuña, ja que els insults a l'entrenador no apareixen a l'acta arbitral.

Tensió entre els jugadors del Getafe i el Sevilla

Segons aquest mateix expedient, el tancament afectaria la zona central de la graderia del Coliseum, darrere d'un dels assistents. A més, el Getafe haurà de pagar 27.000 de multa per una "infracció molt greu" i haurà de mostrar una pancarta en el lloc dels fets amb "un missatge visible de condemna als actes i conductes violentes racistes, xenòfobes i intolerants en el futbol i suport al joc net".

Es tracta de la mateixa sanció que Competició va imposar al València després de l'episodi racista amb Vinícius la temporada passada, a qui van insultar dient-li "mico". Mestalla va ser clausurat parcialment tres partits.

ARXIVAT A:
EsportsRacisme
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut