Vinícius després de ser expulsat a València (Reuters)
Futbol

Competició deixa sense efecte l'expulsió de Vinícius i tanca tres partits una graderia de Mestalla

Competició retira la targeta vermella que el davanter del Reial Madrid va veure contra el València. L'equip valencianista sí que és castigat

Actualitzat

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha assumit completament les tesis del Reial Madrid i ha deixat sense efecte la targeta vermella que Vinícius va veure en el passat Reial Madrid-València (1-0)

Competició resol que la decisió arbitral es va basar en una imatge remesa pel VAR que era "totalment parcial, esbiaixada i determinant de l'error del col·legiat en la valoració, i, amb això, de la injusta expulsió, convertint l'agredit en agressor". 

Fa unes hores se sabia que la federació havia decretat que el col·legiat responsable del VAR, Iglesias Villanueva, deixés d'arbitrar partits amb efecte immediat. Aquestes sancions es coneixen després que Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va acusar la federació espanyola de passivitat en la lluita contra el racisme.  

Sanció per al València

Vinícius s'escapa de la sanció, però no el València: en primera instància el comitè havia decretat el tancament de la grada Mario Kempes durant cinc partits i el pagament d'una multa de 45.000 euros. Després del recurs de l'equip "che" la sanció ha quedat rebaixada en 3 partits i 27.000 euros de multa.

El club va fet un comunicat en què va mostrar el seu desacord amb la sanció rebuda:

"El València CF desitja mostrar el seu total desacord i indignació per la injusta i desproporcionada sanció imposada pel Comitè de Competició al club per al tancament de la graderia d'animació durant cinc partits."

 

"El València CF recorrerà fins a l'última instància el tancament de la graderia d'animació, una sanció que considera totalment injusta i un greuge més en les últimes decisions disciplinàries que s'han pres en contra del club. El València CF demana el màxim respecte i rigor per a la nostra institució i aficionats."

ARXIVAT A:
Vinícius
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut