Futbol

Aturada inèdita a la Premier: Bournemouth i Crystal Palace s'esperen perquè Dango mengi en ple ramadà

El davanter de Burkina Faso va sortir del terreny de joc per acabar amb el dejuni que respecten els musulmans

Redacció Esport3Actualitzat

Només s'havien jugat dos minuts de partit quan Dango Ouattara, jugador musulmà del Bournemouth, se'n va anar a la banda per menjar i beure. El davanter, que compleix el ramadà no havia pogut alimentar-se en tot el dia. Tant els seus companys com els seus rivals --del Crystal Palace-- van esperar-lo respectuosament. Fins que Ouattara no va beure aigua, la beguda isotònica i es va menjar els dàtils, no es va tornar a jugar.

Tal com marca el ramadà, que s'acaba el pròxim 9 d'abril, els musulmans han d'estar en dejú fins que es pongui el sol. En el duel que es disputava al Vitality Stadium, els dos equips ja havien aparaulat, abans de l'inici, que esperarien Dango, en un gest d'esportivitat cap a un col·lectiu que, en aquestes dates, juga en condicions d'inferioritat. Els futbolistes que compleixen el ramadà segueixen un pla específic per evitar lesions i que el seu rendiment es redueixi en excés, a causa de la falta d'aliments.

L'exemple que van donar dimarts Bournemouth i Crystal Palace ha traspassat fronteres. Però també ha obert el debat sobre l'afectació de les religions en les competicions esportives.

Dango se'n va anar a la banda a mejar i beure
Anar al contingut