L'entrenador de La Jonquera Arnau Liesa
L'entrenador de La Jonquera Arnau Liesa (UE La Jonquera)
Futbol

Tres detinguts, un menor, per l'agressió a l'entrenador de juvenils de La Jonquera

El delegat de l'Empuriabrava, un jugador i un aficionat van agredir el tècnic rival fa dues setmanes

Redacció Esport3Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, una de menor d'edat, acusades d'agredir l'entrenador de la Unió Esportiva La Jonquera, Arnau Liesa, fa dues setmanes.

L'agressió va ser al camp de l'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries, durant un partit de la Segona Divisió juvenil. Els ara detinguts són el delegat de l'equip rival, el seu fill --que és menor-- i un aficionat que va saltar al camp.

Els agressors van clavar coces i cops de puny a la víctima, que li van provocar una fractura a les costelles i diversos traumatismes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)


L'entrenador de La Jonquera va patir l'agressió durant el partit a domicili contra l'Empuriabrava-Castelló, de Segona Divisió juvenil. Un duel que es va suspendre per aquesta agressió en el tram final, concretament al minut 71. La UE La Jonquera va fer un comunicat públic per condemnar l'incident violent.

Reacció de l'Empuriabrava-Castelló

També es va pronunciar el CF Empuriabrava, a través de les xarxes socials, per condemnar els fets i per deixar clar que les persones que van agredir el tècnic no representen pas el club. Per això, el club va assegurar que expulsaria el delegat i el jugador juvenil que van agredir l'entrenador de La Jonquera.

 

Segons l'acta del partit, redactada per l'àrbitre, hi va haver una discussió. El delegat de l'Empuriabrava-Castelló primer hauria llançat una ampolla al tècnic, Arnau Liesa, sense arribar a tocar-lo. Tot seguit, li hauria donat dos cops de puny consecutius a la cara, el segon dels quals l'hauria fet caure a terra, i el delegat se li hauria llançat al damunt per seguir pegant-li amb les mans i amb els peus.

En el moment de l'agressió s'hi haurien afegit un aficionat local i un jugador del juvenil de l'Empuriabrava-Castelló, que també haurien donat puntades de peu i cops al cap i a la resta del cos del tècnic, que va ser traslladat de seguida amb ambulància a l'Hospital de Figueres.

"Arnau Liesa va haver de ser traslladat amb ambulància a l'Hospital de Figueres, on va ser degudament atès per les lesions ocasionades a les costelles, al cap i altres parts del cos", segons el club jonquerenc

Recupera l'entrevista del Tot Gira amb l'entrenador:

 

 

Anar al contingut