Futbol

Cinc aficionats radicals del FC Barcelona, detinguts a Madrid per assaltar un comerç xinès als voltants del Calderón

Inicidents a la ronda de Toledo, prop del Vicente Calderon, amb aficionats radicals del Barça

Actualitzat

Cinc integrants del grup Boixos Nois, seguidors radicals del FC Barcelona, ​​han estat detinguts aquest dissabte a Madrid acusats d'assaltar un comerç xinès a la ronda de Toledo, pròxima a l'estadi Vicente Calderón.

Fonts de la Delegació del Govern a Madrid han indicat que altres 13 radicals han estat identificats per aquest incident, pel qual es formularà un proposta de sanció contra ells.  

A més d'aquest incident, uns testimonis han relatat a Efe que diversos seguidors del Barça han agredit un grup d'aficionats de l'Alabès al barri de La Latina de Madrid. Segons el relat dels testimonis, cap a les 17.30 al voltant de 20 seguidors radicals de l'equip blaugrana s'han enfrontat i colpejat a un altre grup de mitja dotzena de seguidors bascos.  

L'agressió ha tingut lloc al costat de la boca de metro de la Llatina, quan els dos grups anaven "per voreres diferents", fins que els radicals blaugranes han creuat el carrer per atacar els aficionats bascos.  

Diversos testimonis han explicat que altres aficionats del FC Barcelona s'han afanyat a ajudar els seguidors de l'Alabès, mentre els radicals han decidit fugir. Fins al moment, no se sap si hi ha hagut detinguts per participar en aquests aldarulls.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut