Golf

Catalunya presentarà candidatura per organitzar la Ryder Cup l'any 2022

Catalunya presentarà candidatura per organitzar la Ryder Cup l'any 2022. La Ryder és la competició que, cada dos anys, enfronta els equips d'Europa i els Estats Units. L'anunci s'ha fet al camp de la PGA de Caldes de Malavella, on avui ha començat l'Open d'Espanya, amb un inesperat primer líder, l'anglès Eddie Pepperell, de només 23 anys, i professional des d'en fa tres.

Actualitzat

Catalunya presentarà candidatura per organitzar la Ryder Cup l'any 2022. La Ryder és la competició que, cada dos anys, enfronta els equips d'Europa i els Estats Units. L'anunci s'ha fet al camp de la PGA de Caldes de Malavella, on aquest dijous ha començat l'Open d'Espanya, amb un inesperat primer líder, l'anglès Eddie Pepperell, de només 23 anys, i professional des d'en fa tres. Pepperell ha sorprès tothom amb una magnífica volta de 68 cops, tres sota la par.

Sergio García, número 7 del rànquing mundial i gran favorit del torneig, ocupa la segona posició, a només un cop del líder, però empatat amb set jugadors més, entre ells un altre de molt popular, Miguel Ángel Jiménez. "El Pisha", tercer classificat en el Masters d'Augusta d'aquest any, ha fet una volta sense errades, i es perfila també com a gran aspirant a la victòria d'aquest Open d'Espanya, que per tercera vegada acull el camp de la PGA Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut