Motociclisme

Casey Stoner fa la "pole" al GP de San Marino de MotoGP just davant de Lorenzo i Pedrosa

L'australià d'Honda Casey Stoner sortirà des de la primera posició de la graella de sortida del Gran Premi de San Marino de MotoGP, al circuit de Misano. És la seva vuitena "pole" de la temporada. Jorge Lorenzo, que tot i no fer la "pole" ha marcat un bon ritme de cursa, ha manat durant gran part de l'entrenament i sortirà segon. I la primera línia la completa, en tercer lloc, el català Dani Pedrosa. El temps de Stoner (1.33.138), que ha superat els registres d'anys anteriors -de la mateixa manera que ho han fet Pedrosa i Lorenzo-, és indicatiu de la rapidesa dels pilots capdavanters en aquest Gran Premi. Álvaro Bautista ha fet la seva millor classificació de l'any i sortirà vuitè, davant d'Héctor Barberà, la millor Ducati sobre l'asfalt, ja que Rossi només ha pogut ser onzè. La graella la tanca, amb molts problemes, Toni Elias.

Actualitzat
Marc Márquez, segon a Moto2

Marc Márquez sortirà des de la segona posició de la graella de la cursa de Moto2 després que només s'ha vist superat per l'alemany Stefan Bradl. El cerverí ha tingut una caiguda sense conseqüències, però s'ha refet i fins i tot ha pogut millorar el seu temps en les últimes voltes, deixant molt bones sensacions de cara a la cursa. De tota manera, l'esforç no ha estat suficient per superar un sòlid Bradl (1.37.828). Darrere Márquez, per tancar la primera fila, sortirà el japonès Yuki Takahashi. Pol Espargaró sortirà novè, i el seu germà Aleix, dotzè.


Zarco, el més ràpid a 125 cc


El francès Johann Zarco sortirà per segona vegada a la temporada des de la primera posició de la graella de sortida al Gran Premi de San Marino de la categoria de 125 cc, al circuit de Misano. En una tanda d'entrenaments qualificatoris en què tot s'ha decidit en els últims minuts, ha acabat davant dels dos pilots d'Aspar, Héctor Faubel i el líder del campionat, Nico Terol. El català Maverick Viñales no ha tingut uns bons entrenaments i només ha pogut fer el desè millor temps. Sortirà, doncs, des de la quarta línia en la cursa de diumenge. A continuació, sortiran a la pista els pilots de MotoGP per decidir l'ordre de la sortida. Després, tancaran la ronda qualificatòria els de Moto2.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut