Tenis

Caroline Wozniacki guanya el Torneig de Pequín, primer títol com a número 1

La tenista danesa Caroline Wozniacki s'ha proclamat campiona del Torneig de Pequín després de guanyar la russa Vera Zvonareva, per 6-3 i 3-6 i 6-3, cosa que suposa el seu primer títol com a número 1 del món. Tant Wozniacki com Zvonareva, primera i segona cap de sèrie a Pequín, respectivament, van pronosticar que aquest duel seria renyit, i els seus auguris no han fallat. Després d'un duel de dues hores i quatre minuts, a tres sets i amb punts de fins a 35 passades, la danesa, que estrenava de forma oficial la posició com a número 1 del món, s'ha imposat a la russa.

Actualitzat
El partit s'hauria d'haver disputat ahir, però la pluja que va començar a caure a la capital xinesa al començament de la tarda va obligar a posposar la final individual masculina i femenina a la jornada d'avui. Avui ha estat l'última vegada que s'han enfrontat les tenistes, després d'haver-ho fet en cinc ocasions, amb tres victòries per a Zvonareva i dues per a Wozniacki.

Zvonareva, quarta del món, ha estat qui ha caigut aquesta vegada, i ho ha fet davant una Wozniacki amb el genoll esquerre encara protegit després de la lesió que es va fer divendres passat en el partit de quarts de final davant la sèrbia Ana Ivanovic. La victòria d'avui, consecutiva a l'obtinguda a Tòquio la setmana passada, suposa per a la danesa el sisè títol en el que va de temporada, i el que el diferencia dels altres és que s'arxivarà en el seu palmarès com el primer que aconsegueix després d'estrenar el número 1 del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut