Tenis

Djokovic guanya el torneig de Pequín en imposar-se a David Ferrer

La pluja va ajornar ahir les finals del torneig de Pequín de tenis. La masculina, entre David Ferrer i Novak Djokovic, s'ha jugat aquesta matinada amb victòria pel tenista serbi. Djokovic s'ha desfet del de Javea en dos sets, 6 a 2 i 6 a 4. Aquest enfrontament que ha durat una hora i 24 minuts ha estat els cinquè entre tots dos en pista dura. Djokovic n'ha guanyat 4 de 5. Ara Ferrer i Djokovic se centraran en el Masters 1000 de Xangai que es juga aquesta setmana.

Actualitzat
El serbi Novak Djokovic ha repetit títol de l'Open de la Xina, després de guanyar David Ferrer, per 6-2 i 6-4, en una hora i 24 minuts. Djokovic, primer favorit del torneig, ha saltat a la pista amb Djokovic, guanyador del torneig de Pequín l'any 2009, ha aconseguit amb aquest nou títol el seu segon ceptre en aquest any, després de triomfar a Dubai.

Ferrer ha perdut a la capital xinesa la seva oportunitat d'obtenir els 500 punts de premi per assolir una de les cinc places que resten per cobrir per a les Finals ATP de Londres i el seu segon títol de la temporada després de vèncer a Acapulco el seu compatriota Juan Carlos Ferrero. La pròxima destinació dels dos finalistes és el Masters 1000 de Xangai.
Anar al contingut