Futbol

Calderón presenta Van der Vaart i diu que "segurament" no hi haurà més fitxatges

Rafael Van der Vaart ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del Reial Madrid per les pròximes cinc temporades. En l'acte hi ha estat tota la família del jugador, inclosos els seus avis espanyols. El president blanc, Ramón Calderón, ha remarcat que el fitxatge de Van der Vaart és "segurament" l'únic que farà el club madrileny aquest estiu "perquè considerem que la plantilla ja té prou qualitat i talent". Calderón ha dit que és "feliç" per tenir Van der Vaart al Madrid i li ha assegurat que es convertirà en un dels millors futbolistes del món.

Actualitzat

"Van der Vaart només té 25 anys i juga des dels 17 a Primera Divisió, tant a l'Ajax com a l'Hambrug. Ha guanyat dues lligues, una Copa i una Supercopa, i segons els tècnics té una extraordinària qualitat. És un mig defensiu que marca gols i que ens ajudarà molt aquesta temporada." Així ha definit Ramón Calderón la seva nova estrella, per afegir després que "és lògic" que hi hagi pocs fitxatges "després de dos anys d'èxits".

Abans de ser presentat al Bernabéu, Van der Vaart ha passat l'examen mèdic sense complicacions. Nascut l'11 de febrer de 1983 a Heemskerk i amb arrels espanyoles (el seu avi és de Chiclana, a Cadis), es tracta del cinquè holandès de la plantilla blanca, on ja hi ha Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder i Royston Drenthe. Van der Vaart, home de poques paraules, s'ha limitat a declarar la seva alegria per jugar al Madrid, "el millor equip del món", segons la seva pròpia definició.

Van der Vaart ja s'entrena

Rafael van der Vaart ja s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda a les ordres de Bernd Schuster, i ha dit que amb l'arribada al Reial Madrid compleix un somni. El somni dels aficionats, però, és un futbolista portuguès que cada dia sembla més lluny del Bernabéu. Alex Ferguson ha insistit que Cristiano Ronaldo no es mou de Manchester i Ramón Calderón deixa entreveure que ja l'ha perdut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut