El BAXI Manresa s'emporta la victòria de Burgos en un partit molt disputat (EFE)

Un sòlid BAXI Manresa s'emporta la victòria en la seva visita a Burgos (74-82)

L'equip manresà ha superat el Burgos a domicili en un partit molt intens i ha sumat la cinquena victòria de la temporada

El BAXI Manresa ha sumat a Burgos la cinquena victòria de la temporada i continua somiant a disputar la Copa del Rei (74-82).

El partit s'ha iniciat amb la lesió de Toolson, que després de donar-se un cop al cap ha hagut d'abandonar la pista. Renfroe s'ha posat l'equip a l'esquena i ha estat l'autor de 8 dels 13 primers punts de l'equip manresà.

El Burgos dominava el joc interior i el Manresa responia des de fora. Toolson ha tornat abans d'acabar els primers 10 minuts i, amb dos triples, ha posat els de Peñarroya a 3 punts (24-21).

El segon període ha començat amb molta intensitat per part dels dos conjunts, amb imprecisions i molts errors en el llançament. Cinc punts seguits de Dragovic han posat al davant el Manresa, que ha aconseguit arribar al descans amb avantatge en el marcador (39-44).

En la represa ha seguit predominant la intensitat. El San Pablo Burgos intentava retallar diferències davant un Manresa que responia cada vegada que els locals anotaven. Un triple de Lundberg a falta d'un minut i mig per al final del tercer quart ha posat els manresans 7 punts per sobre, i al final del període els catalans seguien davant en el marcador (60-63).

Els manresans han començat l'últim quart anotant, fet els ha permès distanciar-se d'un San Pablo Burgos que ho intentava des de l'exterior sense encert i que només aconseguia sumar des de la línia de tirs lliures. Els homes de Peñarroya s'han mostrat molt sòlids fins al final del partit i han sumat una victòria de caràcter a Burgos (74-82).

Toolson ha estat el màxim anotador del partit amb 19 punts, ben acompanyat per Dragovic (13) i Renfroe (10).

El BAXI Manresa se situa setè a la Lliga ACB amb 5 triomfs i 4 derrotes, empatat amb el Divina Seguros Joventut.