L'Espanyol s'ha entrenat a porta tancada
Espanyol

Burgui es lesiona en l'entrenament i és dubte per rebre la Reial Societat

L'Espanyol ha fet aquest divendres un entrenament a porta tancada al final del qual han saltat les alarmes: Burgui s'ha lesionat i ha hagut de marxar al vestuari perquè els metges l'examinessin.

Actualitzat

L'Espanyol continua preparant el duel amb la Reial Societat i ho fa a porta tancada. Al final de la sessió d'aquest divendres, Burgui s'ha lesionat i ha hagut de marxar al vestidor perquè els metges l'examinessin. El jugador blanc-i-blau ha rebut un fort cop al peronè de la cama dreta i ha marxat coix de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, des d'on ha anat a un centre mèdic a passar unes proves. De moment, és dubte per al partit de dilluns amb la Reial Societat a Cornellà, tot i que encara falta conèixer l'abast de la lesió. Felipe Caicedo i Víctor Sánchez, per la seva banda, han continuat treballant al marge del grup.

Per al matx de dilluns, Óscar Duarte ha reconegut que es tracta d'un duel vital per als interessos de l'Espanyol. El partit a Cornellà-el Prat suposarà el debut davant de l'afició d'un dels últims fitxatges dels blanc-i-blaus. "Tenim clar el que ens hi juguem però no ens posarem nerviosos perquè si treballem i lluitem ens en sortirem. Volem sortir d'on estem ficats", ha explicat Duarte, que ha volgut donar un missatge de tranquil·litat: "Hi ha jugadors amb molta qualitat i això ens dóna tranquil·litat perquè anem pel bon camí."

Anar al contingut