Espanyol

Borja Iglesias: "Estic segur que l'efectivitat millorarà"

Després del primer entrenament de la setmana, el davanter blanc-i-blau ha parlat en roda de premsa i s'ha mostrat satisfet de l'inici de temporada personal i de l'equip

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina aquest dilluns amb els ulls ja posats al partit que els enfrontarà diumenge amb l'Osca. L'equip, que tornava als camps d'entrenament després de tres dies, s'ha exercitat amb l'absència de Pablo Piatti per motius personals. Rubi tampoc ha pogut comptar encara amb els internacionals Marc Roca, Hernán Pérez, Óscar Duarte i Roberto Rosales.

Després de la sessió d'entrenament, el davanter Borja Iglesias ha fet balanç del seu inici de temporada i de les sensacions dins de l'equip: "Estic content de poder aportar més coses que el gol". En aquest aspecte, el gallec no s'ha mostrat preocupat per les ocasions desaprofitades en aquest inici de temporada i ha assegurat estar tranquil i segur "que l'efectivitat millorarà".

De cara al partit de diumenge al camp de l'Osca, el davanter ha mostrat les ganes de l'equip de sumar els primers tres punts fora de casa, però ha assegurat que no serà fàcil després del canvi d'entrenador a l'equip aragonès: "Quan hi ha un canvi d'entrenador, sembla que les coses es reactiven, però nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut