L'Espanyol està firmant el millor inici de Lliga de les últimes temporades (EFE)
Espanyol

L'Espanyol firma el millor inici de Lliga des de la temporada 2010-11

Els blanc-i-blaus acumulen un balanç favorable de quatre victòries, dos empats i dues derrotes, amb 11 gols a favor i 7 en contra. I ocupen la cinquena posició amb 14 punts

EFEActualitzat

L'Espanyol està fent una gran arrencada de lliga que l'ha situat com a cinquè en la classificació de Primera Divisió amb 14 punts, el millor inici de curs des de la temporada 2010-11. Els blanc-i-blaus acumulen un balanç favorable de quatre victòries, dos empats i dues derrotes amb 11 gols a favor i 7 en contra.

Fa vuit campanyes, el quadre blanc-i-blau sumava un punt més que ara, 15, amb un balanç de cinc victòries, tres derrotes, vuit gols a favor i deu en contra. En aquest curs, els catalans van acabar vuitens a la taula.

Des d'aleshores, els aficionats periquitos han viscut uns inicis del seu equip molt més modestos que l'actual, ja que en la temporada anterior, l'Espanyol era tretzè. Mai, des de la 2010-11, havia passat del vuitè lloc en les vuit primeres jornades.

Els jugadors blanc-i-blaus mantenen els peus a terra i ningú manifesta l'eufòria ni evita l'autocrítica. L'entrenador, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', ja pensa en el següent tram del calendari: dos partits fora de casa, contra l'Osca i el Valladolid, respectivament, amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada fora de casa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut