Rubi, a la banqueta del RCDE Stadium (Foto: EFE)
Espanyol

El tècnic Rubi protagonitza un inici de campanya de somni de l'Espanyol

El tècnic barceloní ha revolucionat l'Espanyol, que ha passat d'estar a la part baixa de la classificació a lluitar per les posicions europees

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha aconseguit reanimar un Espanyol que estava en plena decepció a finals de la temporada passada. És la peça bàsica del nou Espanyol. Rubi i el seu equip tècnic han transformat el grup de jugadors blanc-i-blaus. El tècnic de Vilassar de Mar ha aconseguit encomanar la seva ambició atacant, sense oblidar-se de la defensa. L'Espanyol es troba ara en sisena posició i a només dos punts del Sevilla, líder de la Lliga.


IMBATUTS A CASA

Així s'entén que l'Espanyol sigui el millor equip de la Lliga a casa, on han guanyat els 4 partits que han jugat. Només han encaixat un gol, i n'han marcat 7. Per això ocupen el cinquè lloc en la classificació. D'aquesta manera, l'Espanyol és actualment el millor local de la Primera Divisió espanyola.


DEFENSA DE FERRO
Escudats per la bona temporada que està fent el porter Diego López, la defensa ha fet un pas endavant, i jugadors com Dídac Vilà o Mario Hermoso s'han convertit en titulars indiscutibles amb la confiança absoluta de Rubi.


GOLS REPARTITS

L'equip espanyolista s'ha repartit els gols; Borja Iglesias marca, però també dona assistències, i Sergio García aporta la seva categoria; va fer el gol que va donar a l'Espanyol els tres punts contra el Llevant.

OBJECTIU EUROPA

Des que va arribar, Rubi ha sabut motivar els jugadors. Tots estan convençuts que el somni de jugar a Europa, aquest any, es pot convertir en realitat. Les bones sensacions i el canvi de dinàmica que s'ha vist en aquest inici de temporada fan que els homes de Rubi pensin ja en les posicions europees, on es troben en aquest moment, com a objectiu principal de la temporada.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut