Barça

Arthur: "Les negociacions amb el Barça estan ben encaminades"

El jugador brasiler assegura que encara té contracte amb el Grêmio de Porto Alegre i no ha signat res amb el club blaugrana, però admet que les negociacions pel seu fitxatge van pel bon camí

Actualitzat

Un jugador en l'òrbita del FC Barcelona, el brasiler Arthur Melo, ha estat testimoni de la victòria del seu equip, el Gremio de Porto Alegre, a la final de la Recopa Sud-americana, aquesta matinada: 0-0 i 5-4 als penals contra l'Independiente de Avellaneda. A l'anada havien empatat a un gol. És el segon cop que l'equip brasiler guanya aquesta competició, que és la segona en importància després de la Copa Libertadores.

Després de la final, que no ha pogut jugar perquè està lesionat, Arthur ha insistit en declaracions a la televisió brasilera Sport TV que encara té contracte amb el Gremio però que les negociacions amb el Barça estan ben encaminades.

"Sincerament, no tinc res amb el Barcelona. Soc jugador del Gremio i tinc contracte amb el Gremio. No he signat res. Realment tinc interès i les coses van ben encaminades, però soc jugador i tinc contracte amb el Gremio. Tinc interès. Les tres parts tenen interès, però ha de ser un bon negoci per a tothom. No sé com acabarà, però la cosa està encaminada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut