Arthur, en una jugada durant un partit amb el seu actual equip, el Grêmio
Barça

Arthur: "Tot jugador somia el Barça"

El brasiler ha explicat que no ha rebut cap proposta oficial del Barça i ha donat els detalls de la polèmica foto que es va fer amb la samarreta del Barça al costat de Robert Fernández

Actualitzat

El jove jugador del Grêmio Arthur ha parlat sobre la foto que es va fer amb la samarreta del Barça al costat de Robert Fernández, fet que va desencadenar una autèntica tempesta a les xarxes socials.

El jugador, que haurà de veure per televisió la final del Mundial de Clubs jugarà aquest dissabte contra el Reial Madrid perquè està recuperant-se d'una lesió al Brasil, ha reconegut que va tenir un contacte "de bona fe amb dirigents del Barcelona" en la que no li van fer "cap proposta" i que "no hi ha res per amagar al Gremio". En aquest sentit, Arthur ha restat importància a la polèmica foto preguntant-se: "Qui no vol vestir la samarreta i jugar en el Barcelona? Tot jugador somia el Barça".

El brasiler replica el discurs del president del seu actual equip "si sorgeix una proposta oficial, hauran de parlar amb el Gremio que és qui té els drets i si és bona l'oferta, llavors parlaran amb mi. A dia d'avui no hi ha res oficial".

Anar al contingut