Àngel Mullera ha anunciat el seu retorn a la competició
Atletisme

Àngel Mullera tornarà aquest diumenge a la competició després de complir dos anys de sanció

L'atleta de Lloret de Mar torna aquest diumenge amb l'objectiu d'aconseguir la mínima per disputar el Mundial de Londres en la prova dels 3.000 metres obstacles

Actualitzat

Àngel Mullera ja està preparat per tornar a la competició després d'haver complert una sanció de dos anys per haver-se saltat uns controls antidopatge. L'atleta de Lloret de Mar ha anunciat la seva presència en el Míting Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, que es disputarà el 16 de juliol a la seva localitat natal.

Mullera, que va ser olímpic als Jocs de Londres, torna amb l'objectiu d'aconseguir la mínima per disputar el Mundial de Londres en la prova dels 3.000 metres obstacles.

Abans del seu retorn a les pistes, l'atleta lloretenc ha gravat un vídeo on promet tornar a donar guerra i critica tots aquells que li han donat l'esquena durant aquest període. "Han dit que m'he dopat, que soc un frau i que estic acabat. Vaig arribar a odiar-lo tot, aquest esport, a ells, a mi i la pista, però això va ser abans d'adonar-me que a això li dec a tots i als que van creure en mi", afirma.

 

De tornada (Àngel Mullera) from Clack! www.clack.es on Vimeo.

Anar al contingut