Barça

Ancelotti veu bé que es consideri el Barça favorit per al clàssic

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, s'ha mostrat convençut que "tothom pensa que el Barça és el favorit, i no ens sembla malament", en referència al clàssic de dissabte (18.00) al Camp Nou. El tècnic ha dedicat la roda de premsa prèvia a aixecar la moral del seu equip, al qual veu molt millorat després d'una setmana positiva en Lliga i Champions.

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, s'ha mostrat convençut que "tothom pensa que el Barça és el favorit, i no ens sembla malament", en referència al clàssic de dissabte (18.00) al Camp Nou.

En la roda de premsa posterior a l'últim entrenament a la ciutat esportiva de Valdevevas, el tècnic ha assegurat que el partit arriba en un bon moment per al seu equip, després de les victòries contra el Màlaga en Lliga i la Juventus en Champions. "És un partit difícil, però venim d'una setmana bona i hem millorat molt en tots els aspectes. Al Camp Nou ho podem fer bé", ha dit, alhora que ha admès que com a tècnic no li és difícil preparar un xoc tan important, perquè veu els seu homes "molt motivats".

Les declaracions d'Ancelotti han estat clarament orientades a la moral del seu equip, amb el fi d'elevar-la. Ha repetit frases com "Hi tinc confiança" o "Tenim molta il·lusió" sense defallir.

"L'última vegada que van jugar aquí ho van fer molt bé", ha recordat, puntualitzant que no s'ha perdut cap dels clàssics dels últims temps. Fins i tot n'ha fet broma: "Els he vist tots, he arribat a pagar diners per veure'ls a la televisió. Ara no pagaré i tindré la sort de veure-ho més de prop".

"Són els partits que més m'agrada veure, sobretot els dels últims anys", ha continuat. "El Madrid ha millorat molt. Mourinho va començar malament, però després va fer bons números, per això no necessito treballar els jugadors, ja saben el que han de fer".

Ancelotti no ha descartat la possibilitat de jugar al contraatac tal com havia fet el seu antecessor en els partits que ha esmentat. Però amb matisos. "La idea inicial és demostrar la nostra qualitat. La contra és una bona arma contra el Barça perquè guanyar-los en la possessió és difícil. El més important és fer combinacions positives quan nosaltres tinguem la pilota i, si hi ha espais per contraatacar, fer-ho. Jugar així no és l'objectiu, però podem".

D'altra banda, sí ha abandonat la idea de fer marcatges individuals. "No es pot pensar en un pla per a Neymar, perquè aleshores s'hauria de fer el mateix sobre Messi, Iniesta o Alexis. La feina defensiva també ha de ser en equip".

Sobre el seu rival a la banqueta, Gerardo Martino, li ha dedicat elogis: "Entrenar el Barça després de Vilanova i Guardiola no ha de ser fàcil, però em sembla que està fent una bona feina. El Barça se'l veu fort i sòlid".

Entre aquest Barça i aquell al qual es va enfrontar la temporada passada amb el PSG, l'única diferència que Ancelotti hi veu és, precisament, Neymar. "Té la mateixa filosofia, però ara amb més capacitat ofensiva".

Finalment, ha considerat que, tot i la importància que té, el partit de dissabte no serà decisiu: "El Madrid, el Barça i l'Atlètic lluitaran pel títol, i encarà és massa d'hora per saber res."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut