Fórmula 1

Alonso i Vettel centren tota l'atenció prèvia a la disputa del Gran Premi de Corea

Arriba el Gran Premi de Corea, i el Mundial de Fórmula 1 pren un altre caire, després de la cursa del Japó. Vettel ha guanyat fiabilitat en aquest tram final de la temporada, mentre que Fernando Alonso ha perdut gairebé tot el marge de punts que tenia. L'asturià, però, no renuncia al títol mundial.

Actualitzat
Sol, però vent i força fred a Corea del Sud per rebre per tercera vegada el Mundial de F1. La majoria de pilots van arribar aquest dimecres procedents del Japó. De pilots, en el Mundial, n'hi ha 24, però tota l'atenció l'acaparen només dos.

Un és Fernando Alonso, que a Suzuka va veure com l'avantatge al capdavant del Mundial quedava reduït pràcticament a no res: només quatre punts. Quant molts "ferraristes" donen el Mundial per perdut, ell està convençut que el guanyarà.

L'altre gran protagonista és Seb Vettel. Inèrcia positiva. Dues victòries en les dues últimes curses. El pàdoc el veu com el gran favorit per guanyar el Mundial. Ell, de moment, no vol aquest paper: "Aquest any, totes les curses són imprevisibles i ara és impossible saber com serem de competitius. L'objectiu és mantenir aquest gran moment que hem mostrat en les dues darreres carreres i fer-ho bé també aquí."

Durant la matinada de divendres, el canal Esport3 emetrà la primera (02.55) i la segona (06.55) sessió dels entrenaments lliures.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut