Els jugadors alemanys celebren un dels gols de la victòria a Irlanda del Nord (EFE)
Futbol internacional

Alemanya i Anglaterra segellen la classificació per al Mundial de Rússia

El combinat alemany, amb Ter Stegen de titular, ha guanyat Irlanda del Nord per 1 a 3 i la selecció anglesa s'ha imposat a Eslovènia amb un gol de Harry Kane

Alemanya i Anglaterra s'han convertit en la segona i tercera selecció europees després de Bèlgica que han garantit la seva presència en el pròxim Mundial del 2018, que es disputarà a Rússia.

El combinat alemany ha guanyat Irlanda del Nord per 1 a 3 i ha certificat de forrna brillant la classificació matemàtica després de sumar la novena victòria en nou jornades disputades. Amb el porter blaugrana Marc-André Ter Stegen a l'onze titular, l'equip dirigit per Joachim Löw no ha tingut problemes per imposar-se a la dèbil selecció nord-irlandesa. Sebastian Rudy i Sandro Wagner han encarrilat el triomf amb dos gols en els primers 20 minuts i, en el 86, Kimmich ha fet el tercer. En l'últim minut, Maggenis ha fet el gol de l'honor dels locals.

Per la seva banda, Anglaterra també ha segellat la classificació amb una treballada victòria contra Eslovènia a Wembley. El davanter del Tottenham, Harry Kane, ha firmat el triomf anglès amb l'únic gol del partit en el minut 90.