Agustí Benedito, precanditat a les eleccions del FC Barcelona
Barça

Agustí Benedito presenta el seu equip i està confiat a passar "folgadament" el tall del 4 de juliol

El precandidat a la presidència del Barça ha presentat els membres de la seva junta directiva i ha explicat que espera estar en la "següent etapa" de les eleccions

Actualitzat

Agustí Benedito ha presentat els 16 membres que formaran la seva junta directiva i ha aprofitat per explicar que espera aconseguir les 2.534 firmes amb comoditat. "Estic convençut que estarem en la següent etapa de les eleccions. Superarem el primer tall i confio que ho farem folgadament", assegura Benedito. El precandidat ha explicat que igual que van passar el tall l'any 2010, esperen que passi aquest any, però si aquest no fos el cas, el 4 de juliol, data límit per presentar les firmes, la campanya s'haurà acabat per ells.

La junta directiva d'Agustí Benedito estarà formada per Carlos Bonet-Godó, Oriol Bueno, Iván Cabeza, Joan Capdevila, Elena Carazo, Jaime Casas, Laura Esparrich, Isabel Galobardes, Laura Guitart, Carles Novoa, Isidre Sanabre, Ignasi Sayol, Ramon Tomàs, Josep Torres, Enric Vallbona i Lluís Daniel-Geli.

Benedito, crític amb la junta gestora

El precandidat s'ha mostrat molt dur durant la presentació amb la comissió gestora de FC Barcelona, en especial amb Ramon Adell, sobretot per la possibilitat de tancar el fitxatge de Paul Pogba en ple procés electoral. "La comissió s'ha de centrar a portar a terme les tasques ordinàries del club i que no s'extralimiti. Demano al senyor Adell que no ens fiqui en una inversió de 200 milions d'euros (referint-se al fitxatge de Pogba) abans de les eleccions. Ja van prendre una decisió amb Deulofeu amb la seva marxa a l'Everton amb la intenció de posar sis milions de benefici en l'any fiscal", ha apuntat Benedito.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut