Futbol

Adama Traoré: "Me'n vaig per tornar al Barça"

L'extrem de l'Aston Villa explica a "El club de la mitjanit", a Catalunya Ràdio, que ha marxat a Anglaterra per mirar de fer-se gran i tenir opcions per aconseguir el seu somni: tornar a ser blaugrana

Jaume CabeceransActualitzat

Adama Traoré ha parlat sobre la seva sortida del FC Barcelona al Aston Villa anglès a "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio. L'atacant d'origen malià ha deixat entreveure que ha marxat del club per tornar-hi. Traore de 19 anys ha reconegut que ha sortit per "créixer i preparar-me al màxim" a la Lliga anglesa, amb la intenció de tornar a "casa".  

El jugador s'ha referit al trident del Barça dient que és tracte de futbolistes "espectaculars", amb els que és molt difícil competir. "Si m'arriba l'oportunitat de tornar l'aprofitaré al màxim" ha afirmat el jove atacant.

Per altra banda, el català ha valorat l'ultima campanya al filial blaugrana dient que "va ser una mala època. Són errors dels que s'han d'aprendre. Era un equip jove, però és un aprenentatge més per la nostra carrera futbolística" ha conclòs Traoré.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut