Aarón Martín
Aarón Martín debutarà amb la sub-21
Espanyol

Aarón Martín entra a la llista de Celades amb la selecció espanyola sub-21

El lateral esquerre de l'Espanyol ha estat citat per Albert Celades de cara al decisiu partit contra Àustria, on Espanya es juga entrar a l'Eurocopa sub-21

Marc BéjarActualitzat

A Aarón Martín se li acumulen les bones notícies en aquest inici de temporada. Després del seu debut amb l'Espanyol contra el Vila-real a la Lliga i de convertir-se en un habitual en l'onze inicial de Quique Sánchez Flores, aquest divendres el futbolista ha rebut la notícia de la seva convocatòria amb la selecció espanyola sub-21. Albert Celades ha decidit cridar-lo de cara al decisiu partit de "play-off contra Àustria que Espanya haurà de superar si vol ser a l'europeu sub-21.

El tècnic català també ha citat el blaugrana Denis Suárez, habitual amb la "rojita". El gallec és un dels migcampistes de nivell de què disposa Celades a la medul·lar, on compta amb efectius habitutats a jugar al màxim nivell, com Saúl Ñíguez o el madridista Marco Asensio. L'abundància en aquestes posicions ha fet que una altra de les revelacions periques, Marc Roca, no hagi tingut lloc a la llista tot i el seu bon rendiment. Sí que hi seran, però, altres catalans emigrats a la Lliga anglesa com Gerard Deulofeu (Everton), Pau López (Tottenham) o Héctor Bellerín (Arsenal), que completen una convocatòria on també hi és l'exblaugrana Munir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut