Aníbal Zurdo ha entrat a la convocatòria del Sabadell.
Futbol

El Sabadell i el Barça B disputaran un derbi dramàtic per la permanència a la Nova Creu Alta

L'equip vallesà i el filial blaugrana, que ara mateix marca la permanència, estan separats per només tres punts a la classificació. Quan s'acabi la retransmissió d'aquest partit, Esport3 també oferirà el que jugaran a Butarque el Leganés i el Llagostera, en un duel directe per la salvació.

Actualitzat

Dissabte hi ha un interessant derbi català entre el Sabadell i el Barça B, un partit amb un cert to dramàtic, tenint en compte la situació de tots dos equips a la classificació. El partit, que Esport3 oferirà en directe a partir de les 6 de la tarda, es jugarà a la Nova Creu Alta. El Sabadell l'afronta com a cuer, i amb la novetat de David de Navas a la porteria, en substitució del sancionat Nauzet, expulsat la setmana passada al camp del Betis.

Carlos Clerc és novetat en la llista de convocats, en què no han entrat Porcar, Espasandín i Juanto per decisió tècnica, a més dels lesionats Longás, Tamudo, Crespí, Hervás i Gato. Álex Garcia ha cridat tres jugadors del filial, Fuentes, Yeray i Pol, per completar la convocatòria.

Si el partit és dramàtic per al Sabadell, no ho és menys per al Barça B, que només té tres punts més a la classificació. Una altra derrota dels d'Eusebio portaria el filial blaugrana a la zona de descens i comprometria molt el futur del tècnic, tot i que Josep Maria Bartomeu ha assegurat aquesta setmana que el seu càrrec no corre perill.

Eusebio continua tenint moltes baixes, com les d'Ondoa i Bagnack, que no han tornat de la Copa d'Àfrica; Sergi Samper, sancionat, i els lesionats Gafarot i Babunski. Una de les incògnites és saber si finalment el tècnic posarà Adama en l'onze inicial, després que en els dos últims partits ha començat a la banqueta.

El Llagostera visita el camp del Leganés

Quan s'acabi la transmissió del partit Sabadell-Barça B, Esport3 oferirà el que jugaran a Butarque el Leganés i el Llagostera. Després del bon paper de l'equip català en els dos últims partits a casa, contra dos dels capdavanters de la classificació, ara toca obtenir un bon resultat a fora per no tornar a caure a la zona de descens.

El Leganés és un rival directe i porta bons records al Llagostera, ja que contra aquest equip va aconseguir la primera victòria en el seu debut a Segona Divisió. La gran novetat de la convocatòria de l'equip català és la presència d'Aimar i Samu de los Reyes, els dos fitxatges del mercat d'hivern, que encara no han debutat.

D'altra banda, el Llagostera també ha anunciat avui, divendres, un acord amb Óscar Rico per a la desvinculació del futbolista il·licità de l'equip català, que ha fitxat pel Reus Deportiu, de la Segona Divisió B.

Anar al contingut