Bernie Ecclestone, a la seva entrada a la seu de la FIA a Ginebra.
Fórmula 1

Diverses escuderies modestes es reuneixen a Ginebra amb Ecclestone per demanar un millor repartiment dels ingressos

Es tracta d'evitar que es pugui repetir en el futur un cas com el de l'equip Marussia, que ha desaparegut el 2014 abans del final de la temporada

Actualitzat

Aquest dijous s'han reunit a Ginebra el directors de les escuderies més modestes de la Fórmula 1 amb el director executiu i màxim responsable de la competició, Bernie Ecclestone. A la reunió s'ha parlat especialment del tema del finançament d'aquests equips. Es tracta d'evitar que es pugui repetir en el futur un cas com el de l'equip Marussia, que ha desaparegut el 2014.

L'equip Caterham també ha passat per angúnies econòmiques fins al punt que no va poder acabar la temporada. L'equip Lotus ha estat tot l'any lluitant per no haver de plegar. El que esperen els equips petits és que s'apliquin canvis que els ajudin a continuar el 2015.

"Espero que es prenguin algunes decisions i que marquin un camí a seguir. Hem de discutir els costos, la redistribució d'ingressos, els motors i altres temes", ha assegurat el president de Lotus, Gerard López, a la sortida de la reunió que s'ha celebrat a la seu de la FIA.

Anar al contingut