Barça

Luis Enrique defensa Neymar: "Aquest país és curiós, ofèn més un túnel que et rebentin les cames a puntades"

Luis Enrique fa una aferrissada defensa de Neymar, acusat de provocador pels jugadors de l'Atlètic de Madrid, i assegura que el crac brasiler marcarà una època al Barça

Actualitzat

Neymar ha estat el centre neuràlgic de la roda de premsa de Luis Enrique el dia abans de rebre el Vila-real al Camp Nou. Amb la polèmica encara cuejant pel partit de tornada de la Copa al Calderón, el tècnic blaugrana ha sortit en defensa del brasiler, acusat de provocador pels jugadors de l'Atlètic de Madrid. "Aquest país és curiós, ofèn més un túnel que et rebentin les cames a puntades", ha assegurat amb contundència.

"Si a un brasiler li treus el futbol i la samba, no és un brasiler. No puc retreure res a Neymar. Que continuï gaudint", ha afegit Luis Enrique preguntat sobre la forma de jugar del brasiler. El tècnic blaugrana, que ha hagut de respondre moltes preguntes sobre el crac brasiler, té molt clar que Neymar marcarà una època al Barça: "Neymar està en el millor club per marcar una època però que sigui millor que Messi ja es veurà. Messi és el número u del món i el llistó està molt alt".

A banda de defensar i elogiar Neymar, Luis Enrique ha volgut treure ferro a les declaracions de Mathieu on admetia que hi va haver una discussió entre Messi i l'entrenador. "No m'interessen les polèmiques, ja ho he dit moltes vegades", ha respost de manera lacònica.

Sobre el Vila-real, que arriba al Camp Nou en un gran moment de forma, Luis Enrique ha avisat de la perillositat del rival. "Hem de pressionar bé. No es dedicarà únicament a defensar-se, genera sempre perill. Els 18 partits que porten sense perdre és una ratxa espectacular que esperem trencar", ha afirmat.

Luis Enrique també ha avalat la seva política de rotacions i considera que és fonamental fer servir el màxim de jugadors durant la temporada. "Arribarem frescos a final de temporada. Considero bàsic continuar sent un equip imprevisible", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut