El Reial Madrid derrota el Celta (3-0) amb polèmica i encadena la seva divuitena victòria consecutiva

El Reial Madrid ha derrotat el Celta per 3-0 en partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga BBVA. Cristiano Ronaldo, que ha fet un "hat-trick", ha obert el marcador en transformar un penal inexistent xiulat per Undiano Mallenco

El Reial Madrid ha derrotat el Celta per 3-0 en partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga BBVA. Ha estat la divuitena victòria consecutiva dels d'Ancelotti, però no ha estat exempta de polèmica. Cristiano Ronaldo, que ha fet un "hat trick", ha obert el marcador en transformar un penal inexistent xiulat per Undiano Mallenco.

L'àrbitre navarrès ha "picat" en una piscina de Cristiano Ronaldo, en el minut 36. El portuguès ha simulat una empenta de Jonny i s'ha deixat caure dins l'àrea. Per tercer partit de lLiga consecutiu (Eibar, Màlaga, Celta), el Madrid s'avança gràcies a una errada arbitral al seu favor.

Orellana ha pogut empatar només tornar dels vestidors, però ha estat un miratge. Els "merengues" han dominat i han disposat de les ocasions més clares de gol. Cristiano Ronaldo ho ha aprofitat per fer dues dianes més i sumar-ne 23 en les primeres 14 jornades de competició.

L'única mala notícia per al Reial Madrid ha estat la lesió muscular de James. El colombià ha demanat el canvi en el minut 53 i s'haurà d'esperar a les proves mèdiques per conèixer l'abast de la lesió.