Barça

Luis Enrique avisa: "Al llarg de la temporada hi haurà més moments delicats"

Luis Enrique Martínez avisa que els moments delicats formen part del camí de l'èxit dels equips grans. El tècnic i Rakitic han lloat l'aportació de Xavi. Pel croata, Messi "és futbol en estat pur"

Actualitzat

Luis Enrique Martínez, entrenador del F. C. Barcelona, ha confessat que davant l'Apoel de Nicòsia espera "un partit molt semblant al de la primera volta. Intentarem portar el pes del partit" davant un rival molt tancat al darrere. L'equip sembla haver superat un mal moment, però el tècnic avisa que "al llarg de la temporada hi haurà més moments delicats, forma part del procés. Aquests moments acompanyen els equips grans, formen part del camí de l'èxit".

Ivan Rakitic ha destacat la jerarquia de Xavi en el mig del camp del F. C. Barcelona: "Xavi és l'amo de tots els migcampistes, el cap de tots nosaltres". Pel seu entrenador, "Xavi és un jugador únic, irrepetible. No hi haurà ningú altre amb el seu perfil, la seva qualitat i el seu rendiment". Luis Enrique s'ha mostrat content amb l'aportació del de Terrassa, "bàsic quan juga i quan no ho fa".

Messi, centre de les preguntes

Preguntat sobre Mesi, Rakitic ha afirmat que "falten paraules per parlar de Leo, és futbol en estat pur. Rakitic, que s'ha mostrat orgullós de poder compartir minuts de joc amb l'argentí, creu que "si l'acompanya la salut no té sostre".

Pel que fa al possible enuig dels seus excompanys del Sevilla per la mantejada al davanter a la gespa del Camp Nou quan va batre el rècord de Zarra, l'exsevillista creu que els seus rivals de dissabte "ho entenen, no era una falta de respecte per ningú. Es mereixia una celebració especial perquè no és una cosa que s'ha guanyat en un partit, en un any, ha treballat molt".

Aquest divendres es tanquen les votacions per la Pilota d'Or. Rakitic ha dit que "l'altre dia vaig parlar amb un company de selecció, Kovacic, i em va dir que a Messi se li han de donar tots els premis. Aquest any hi ha molts futbolistes que el poden guanyar, però Leo és únic".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut