Barça

Zubizarreta admet que "estem preocupats per Vermaelen"

El director esportiu del Barça diu que el central belga "potser haurà de passar pel quiròfan"

Actualitzat

Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, ha atès els mitjans d'informació poc abans que l'avió que transporta l'expedició del Barça cap a Xipre s'enlairés. El director esportiu ha tocat diversos temes de l'actualitat del club, com ara la nova recaiguda de la lesió de Thomas Vermaelen.

"Estem preocupats per Vermaelen -ha admès- i els serveis mèdics estan valorant la seva evolució. No sabem si haurà de passar pel quiròfan, estem treballant en ell per veure la millor opció", ha dit.

Zubizarreta també s'ha referit a la pitada que va rebre quan, al final del partit davant el Sevilla, el videomarcador del Camp Nou va emetre un vídeo commeratiu del récord del gols a la Lliga de Leo Messi: "Ho vaig viure amb tota la modèstia del món, amb ganes de continuar treballant per fer feliç a l'afició. Hem d'acceptar les crítiques. Igual en el vídeo només hi haurien d'haver sortit els jugadors, perquè el futbol és dels futbolistes", ha comentat el basc.

Finalment, centrant-se en el desplaçament a Xipre, l'executiu blaugrana ha comentat que "Hem de guanyar per ser primers de grup, i no és una plaça fàcil com s'ha vist darrerament. Però nosaltres hem de mirar de ser els millors del grup, com sempre", ha dit.

L'Apoel-Barça, corresponent a la cinquena jornada de la lligueta de la Champions, es jugarà aquest dimarts, a partir de les 20.45, i serà transmès per TV3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut