Wilson Kipsang celebrant la victòria. (Foto: Reuters)
Atletisme

La 29a Mitja Marató de Granollers, demà per Esport3 amb Wilson Kipsang competint com a favorit

El kenyà Wilson Kipsang busca revalidar el títol i batre el rècord. El barceloní Carles Castillejo torna a competir a la Mitja de Granollers després d'una llarga lesió que li va impedir córrer l'any passat.

Actualitzat

El fondista de Kènia Wilson Kipsang, guanyador de la Mitja Marató de Granollers de l'any passat i tercera millor marca mundial de marató de tots els temps (2.03.23), partirà diumenge com favorit en la 29a. edició de la prova.

Diumenge, a les 20.00, el canal Esport3 oferirà un resum de la cursa, que tindrà la participació de 14.000 corredors de deu països.

Kipsang, de 32 anys, ocuparà el lloc del seu compatriota Dennis Kipruto Kimetto, actual plusmarquista mundial de marató i dels 25 quilòmetres, que no pot participar a causa d'una lesió d'última hora.

El barceloní Carles Castillejo, guanyador de la carrera el 2012 i segon el 2013, torna a la prova després d'una llarga lesió que li va impedir competir l'any passat.

En categoria femenina, destaca l'etíop Embet Etea, amb una millor marca personal d'1.10.01, i la kenyana Ednah Kimalyo (1.11.59), sense oblidar la de gallega Vanessa Veiga, segona el 2012, amb la seva millor marca personal (1.12.45), tercera l'any passat.

Anar al contingut