Bàsquet

El Barça de bàsquet anuncia la renovació del suec Marcus Eriksson fins a la temporada 2017-18

El club blaugrana ha arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador suec, que està de baixa per una greu lesió al genoll esquerre, fins a l'acabament de la temporada 2017-18

Actualitzat

El Barça de bàsquet i Marcus Eriksson han arribat a un acord per ampliar el contracte de l'aler suec fins a l'acabament de la temporada 2017-18. El club blaugrana ha anunciat la renovació d'Eriksson tot i que el jugador encara està de baixa per una greu lesió que es va fer al genoll esquerre en el primer partit de la Lliga Endesa contra el Laboral Kutxa al Palau Blaugrana.

El passat 4 d'octubre Eriksson es va trencar el lligament encreuat anterior i el menisc extern del genoll esquerre en una acció fortuïta i per aquest motiu es perdrà pràcticament tota la temporada. Tot i aquest contratemps, el Barça ha tingut el bonic gest de renovar un jugador amb gran projecció de futur.

Eriksson es va incorporar a les categories inferiors del bàsquet blaugrana l'estiu del 2011 procedent del Bàsquet Manresa, on va jugar cedit la temporada passada i va ser escollit en el millor cinc jove de la Lliga Endesa. "Estic molt content perquè significa que el club confia en mi. Els agraeixo molt aquesta confiança. Espero poder ajudar l'equip com més aviat millor", ha dit el jugador suec en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut