Grigonis i Sakic lluiten pel rebot davant Lucic en el partit de la jornada anterior. (Foto: EFE)
Grigonis i Sakic lluiten pel rebot davant Lucic en el partit de la jornada anterior. (Foto: EFE)
Bàsquet

La Bruixa d'Or i el FIATC Joventut juguen aquest cap de setmana contra rivals directes pels seus objectius, la salvació i la Copa

La Bruixa d'Or té aquest cap de setmana un compromís molt important davant un rival directe per evitar el descens, el Fuenlabrada. La Penya també juga contra un rival directe, però per classificar-se per la Copa del Rei, el Bilbao. El Barça visita la pista de l'Estudiantes.

Actualitzat

La Bruixa d'Or té aquesta jornada un altre d'aquells duels que hauria de guanyar. Els manresans visiten aquest dissabte (20:30) la pista d'un rival directe en la lluita per evitar el descens esportiu, el Montakit Fuenlabrada. L'entrenador del conjunt madrileny és Luis Casimiro, el tècnic que va portar l'equip del Bages a guanyar l'única Lliga ACB de la seva història. Tots dos conjunts ocupen la cua de la classificació amb 2 victòries després que l'última jornada els de Pedro Martínez derrotessin el València Basket. Els locals jugaran vestits de vermell dins la campanya que estan fent en favor del Banc d'Aliments.

Diumenge al matí (12:15, en directe a Esport3) el FIATC Joventut també s'enfronta amb un rival directe, en el seu cas en la lluita per classificar-se per disputar la Copa del Rei. Arriba a Badalona el Bilbao Basket que dirigeix un exentrenador seu, Sito Alonso, i amb jugadors de passat verd-i-negre com Àlex Mumbrú, Raül López, Latavious Williams i Marko Todorovic. Tots dos equips estan igualats amb 8 victòries en 11 jornades. Els badalonins arriben plens de confiança després de remuntar diferències de més de 10 punts per acabar guanyant els seus 2 últims partits.

El F. C. Barcelona tancarà la dotzena jornada de la Lliga Endesa a la pista del Movistar Estudiantes (20:15). S'enfronten el tercer pitjor atac de la lliga (els locals amb 71,2 punt anotats per partit de mitjana) contra la millor defensa del campionat (el Barça encaixa 66,4 punts per partit). Els de Xavi Pascual estaran atents al que faci l'Unicaja, líder amb un triomf d'avantatge respecte els blaugranes i el Reial Madrid, a la difícil pista del CAI Saragossa. L'equip barcelonista ha viatjat directament des d'Atenes, on va jugar la nit de divendres contra el Panathinaikos en l'Eurolliga, fins a Madrid.

El MoraBanc Andorra intentarà tallar una ratxa de quatre derrotes consecutives sumant la seva primera victòria a domicili de la temporada a la pista del Baloncesto Sevilla.

 

 

 

Anar al contingut