Cesc ha analitzat l'actualitat del Barça en una entrevista a Radio Marca. (Foto: EFE)
Futbol

Cesc: "El Barça aquesta temporada és Messi i 10 més"

El migcampista català del Chelsea ha obert les portes del club londinenc al seu gran amic Leo Messi i ha elogiat les qualitats com a entrenador de José Mourinho en una entrevista a Radio Marca

Actualitzat

El jugador del Chelsea Cesc Fàbregas ha analitzat en una entrevista al programa "Intermedio" de Radio Marca la seva visió sobre l'actual moment de joc del conjunt blaugrana, la seva opinió sobre José Mourinho i la seva il·lusió per retrobar-se amb el seu bon amic Leo Messi al club de Stamford Bridge.

Sobre el Barça de Luis Enrique, la resposta del migcampista d'Arenys segur que portarà cua. "Leo té molt bona relació amb tots i jo el veig molt bé: està marcant gols i sent decisiu. De fet, el Barça aquesta temporada és Messi i 10 més. Està salvant molts partits, amb gols i assistències. Està fent un any molt bo", ha afirmat.

Cesc, gran amic de Messi, ha assegurat no conèixer els plans de futur de l'argentí, però no ha amagat que estaria encantat de poder-lo tenir al seu costat i li ha obert les portes de bat a bat del club londinenc. "Tant de bo, per què no? És clar que m'agradaria tenir Messi. Un sí rotund. Aquest any és el primer que el Chelsea ha tret beneficis. El club està sa, està estable. Té un entrenador que coneix la casa i el Chelsea és un gran club a Europa, però no sé si podria fitxar Messi", ha admès. "No sé si Messi està en la seva última temporada al Barça. És cosa seva i ho decidirà ell. De pretendents no n'hi faltaran. Pocs clubs poden aspirar a ell. Es poden comptar amb una mà", ha afegit.

Per últim, Fàbregas també ha dit meravelles de José Mourinho, la persona clau que el va convèncer per deixar el Barça, i ha elogiat les seves qualitats com a entrenador. "Mourinho s'adapta als jugadors que té, al seu perfil. Això és molt intel·ligent per part seva i molt valuós en un entrenador. El que el fa tan gran entrenador és que s'adapta a qualsevol situació. Diu molt d'ell. Per això si Mourinho anés al Barça sabria perfectament que va al Barça i s'adaptaria perfectament al seu estil. Nosaltres estem jugant un futbol molt semblant al del Barça, no en el sistema però sí en el toc i a voler ser protagonista de cada partit", ha conclòs.

Anar al contingut