Tarda d'augment de núvols i cap de setmana insegur

El temps es mou de cara al cap de setmana, que es presenta amb un dia de pluja i un altre de més variable

Alberto AlcántaraActualitzat

L'entrada d'aire fred per les capes altes atmosfèriques accentuarà la inestabilitat de cara a les pròximes hores. Una petita bossa d'aire fred passarà dissimuladament pel centre peninsular. És petita, però generarà un canvi de temps, sobretot de cara a dissabte.

Sol o núvols

Divendres tenim un temps molt similar al de dijous, amb molts núvols matinals al litoral i prelitoral i a l'interior de les comarques de Girona; fins i tot han deixat escapar alguan gota.

A mesura que avanci la tarda, els núvols augmentaran al sud del país i també es mouran cap a la Catalunya Central. Les pluges s'intensificaran a les comarques de Tarragona i avançaran cap al nord a partir del vespre i de cara a la matinada.

Temperatures similars

De bon matí ha fet més fresca en general, i les temperatures mínimes han baixat entre dos i quatre graus en relació amb els valors de dijous. Les màximes es mantindran sense canvis importants, amb els valors més alts del dia situats molt poc per sobre dels 20 ºC.

I el cap de setmana...

Tindrà dues cares. Dissabte serà un dia gris. Les pluges més importants cauran sobre el mar, però poden tocar terra, sobretot al litoral. Com més a l'interior, les precipitacions seran més minses. Diumenge, la major part de les pluges marxaran i tindrem un dia de cel variable amb estones de sol.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut