Tarda assolellada i càlida

Acabem la setmana amb un temps molt tranquil, núvols inofensius i temperatures en ascens

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps anticiclònic ens acompanya una jornada més, garantint un temps sec i assolellat a molts indrets. Destacarem una mica de tramuntana a partir de la tarda al cap de Creus.

Temps tranquil

El moviment de l'anticicló afavoreix que hi hagi menys núvols baixos costaners. Al matí hem vist alguns núvols residuals cap a la Catalunya Central, i algun de puntual a la costa. Durant les hores centrals del dia viurem un estiuet, calor, sol i alguns núvols puntuals d'evolució. Al final del dia poden aparèixer nous núvols puntuals a la costa i alguns de prims cap al terç nord, anecdòtics.

Ambient càlid a migdia

A primera hora, la temperatura era més baixa en general, sobretot a punts de la costa i el prelitoral per l'absència de núvols baixos de matinada. Han pujat lleugerament al Pirineu. A migdia, els valors repuntaran. Les màximes pujaran 2 o 3 ºC, fins i tot més cap a la costa i el prelitoral, sobretot al sud.

I dilluns...

Augmentaran de nou els núvols a la costa, sobretot a la Central, i també els núvols de tarda cap al nord-est. No descartem alguns petits xàfecs. La temperatura no canviarà gaire.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut