Sol, núvols i algun xàfec dispers

Encetem una setmana de poc moviment atmosfèric, amb un temps marcat per la manca de pluja significativa i l'ambient càlid

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

No s'entreveuen canvis importants en el temps d'aquests pròxims dies: pocs núvols i força caloreta al migdia seran els trets dominants, tot i que notarem un augment de la nuvolositat i pot caure algun ruixat.

Sol i núvols

El dia desperta amb sol, però els núvols baixos recuperaran una mica de terreny a la façana litoral, sobretot al voltant de la costa Central i al sud de la Costa Brava. També s'hi sumaran alguns núvols d'evolució al Pirineu i en punts del prelitoral i el nord-est a partir del migdia. Tot plegat pot deixar alguns xàfecs febles i poc abundants a l'entorn del litoral.

Ambient molt suau

Esperem petites pujades o baixades de la temperatura de primera hora. Farà fred al Pirineu i fresca a la resta, tret de la costa, on es mantindrà un ambient més suau i valors de 16 o 18 ºC. La temperatura de migdia tornarà a ser força suau, amb molts valors de 22 a 25 ºC, però localment superiors en alguns punts. Tot i això, comparativament, poden baixar una mica cap al quadrant nord-est.

I dimarts...

Es mantindrà un cel mig ennuvolat a la façana litoral i, a estones, al prelitoral. A la resta farà sol. Matí més fresc i tarda un pèl més càlida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut