Dia gris, plujós i amb neu al Pirineu

Un dia de paraigua i botes d'aigua. Les pluges arribaran a totes les comarques però de manera irregular

Néstor GómezActualitzat

El pas d'un sistema frontal reactivarà la inestabilitat a tot el país, amb pluges generals i, en alguns casos, molt abundoses.

Cel cobert i pluges 

A diferència de dijous de la setmana passada, que després d'un matí plujós el sol va lluir a la tarda, aquest cop els núvols persistiran. Les pluges més importants cauran durant la matinada, el matí i fins a primera hora de la tarda. Després, a poc a poc, les precipitacions minvaran i es desplaçaran cap al sud. En general es recolliran entre 10 i 20 l/m², més minses a la Vall d'Aran i a l'Empordà. La neu tornarà al Pirineu. Nevarà a cotes superiors als 1.600 metres i es poden acumular entre 5 i 10 cm a uns 2.300 metres. Els núvols començaran a marxar a partir del vespre.

Temperatures avall

La nit i matinada seran suaus, sense glaçades fora de les cotes altes del Pirineu. En canvi, les màximes es quedaran ben curtes. Amb prou feines, els valors més alts del dia rondaran els 18 ºC.

I els propers dies...

Divendres, el temps no acabarà de fer net. Hi haurà estones de sol i de ruixats, sobretot al Pirineu i Prepirineu. El cap de setmana serà més assolellat i amb algun ruixat de tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut