Avui, dia més càlid de la setmana, gaudiu-lo

Les temperatures càlides d'aquest començament de mes s'acaben avui. Demà, descens de la temperatura i dijous paraigua

Néstor GómezActualitzat

Serà la darrera jornada tranquil·la a tot el país. El temps farà un tomb a partir de la tarda de dimecres, per l'arribada d'un sistema frontal que portarà un descens tèrmic i pluges.

Sol o núvols

Al llarg del dia el temps canviarà de sol a núvols o a l'inrevés. Durant el matí, els núvols se situaran a les comarques costaneres, sobretot a les de Girona, amb el cel cobert. També les boires seran extenses des d'Osona al Solsonès. A la resta del país durant el matí lluirà el sol. En canvi, a la tarda es desfaran els núvols costaners i n'apareixeran al Pirineu i Prepirineu. De fet, no es descarta alguna gota puntual al Ripollès i Osona. El sol lluirà durant tot el dia al pla de Lleida.

Ambient suau 

Si bé les temperatures matinals poden ser una mica més baixes que les de dilluns, les màximes repuntaran. Les temperatures diürnes pujaran un graó més en l'escala de calor i podran tocar els 30 ºC a la Terra Ferma i al nord de la Ribera d'Ebre.

I els propers dies...

S'espera un canvi de temps en els següents dies. Dimecres, els núvols guanyaran terreny amb unes temperatures que tocaran sostre i serà dijous quan arribaran les pluges i un descens marcat de les temperatures.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut