Sant Joan Despí

Xavier Trias titlla d'esperpèntic el "cas Millet" i acusa administracions i societat civil de fer el ridícul

El cap del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha titllat el "cas Millet" d'esperpèntic. En declaracions al programa "Els matins", de Televisió de Catalunya, Trias ha assegurat que tant la societat civil com les administracions i la justícia estan fent el ridícul. També ha lamentat que en aquest cas hagin fallat tots els mecanismes de control.

Actualitzat
Durant una entrevista al programa "Els matins", de TV3, el president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que "tots tenim un problema amb el 'cas Millet'" i ha afirmat que Millet, a part d'endur-se els diners del Palau, ha posat en crisi les institucions i l'administració de justícia i la societat civil. "Ens posa en ridícul perquè els mecanismes de control no han funcionat", ha dit Trias.
 
Trias ha lamentat que "a Millet li hem donat tots els honors, medalles i reconeixements, i ho hem fet tots", i ha qualificat d'insòlit que ningú dels que va anar a casament de les filles de Fèlix Millet sospités que els casaments els pagava el Palau. A més ha explicat que la imatge que donava Fèlix Millet era que el Palau tenia dificultats econòmiques i sempre demanava ajuda per avançar pagaments de les administracions.

Trias també ha volgut deixar clar que la Fundació Trias Fargas no ha finançat cap de les seves campanyes electorals però sí una campanya d'idees que es deia "Imagina Barcelona". El convergent ha volgut separar la fundació del partit polític i ha dit que "ens estem ficant entre tots en un gran embolic i estem perdent el sentit comú".
 
"La pregunta és com pot ser que hagin fallat tots els mecanismes de control", ha dit Trias, que ha afegit que el que el sorprèn "és que això passi al cap de nou anys". "Durant nou anys ningú va veure malament els contractes del Palau amb la Fundació Trias Fargas", ha assegurat, i també ha explicat que "si la gent de l'Orfeó Català té dubtes s'han d'asseure i analitzar quines activitats es van fer".

Xavier Trias ha dit que inicialment estava a favor d'un hotel al costat del Palau "perquè dinamitzarà la zona" i ha explicat que "l'Ajuntament fa dos mesos ens deia que aquests terrenys eren del Palau de la Música i ara sabem que no era així".
Anar al contingut