Futbol

Xavi està convençut que estarà en condicions de jugar contra el París Saint-Germain

Xavi Hernández està convençut que, tot i la lesió que arrossega després del França-Espanya, estarà en condicions de jugar amb el Barça el partit d'anada dels quarts de final davant el París Saint-Germain. Xavi és baixa contra el Celta, però ja estava previst que no jugués a Balaídos.

Actualitzat
Xavi Hernández està convençut que, tot i la lesió que arrossega després del França-Espanya, estarà en condicions de jugar amb el Barça el partit d'anada dels quarts de final davant el París Saint-Germain. Xavi és baixa contra el Celta, però ja estava previst que no jugués a Balaídos per reposar la zona del bíceps femoral.

El de Terrassa no acaba de fer net amb les lesions en aquesta zona. Si ja va ser dubte fins a l'últim moment per jugar la tornada dels vuitens de final contra el Milan, però finalment va jugar i ho va fer a un molt bon nivell, espera que la història es repeteixi en l'anada dels quarts de final contra el París Saint-Germain. "Confio a ser a París", és el missatge que el migcampista ha volgut traslladar a l'afició blaugrana de tornada precisament de la capital francesa, on Xavi també va jugar el França-Espanya després de ser dubte fins a última hora.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut