Barcelona

Woody Allen comença el rodatge de la seva nova pel·lícula al barri de la Barceloneta

El cineasta novaiorquès Woody Allen ha començat el rodatge de la seva nova pel·lícula a Barcelona. El director i també els productors guarden en el més absolut secret tots els detalls del rodatge, tant pel que fa als indrets de la ciutat on es rodarà com a l'argument de la pel·lícula. De tota manera, és difícil passar inadvertit en el rodatge d'una pel·lícula, ja que es necessita certa infraestructura. De moment, Woody Allen ja ha començat a rodar a la Barceloneta. Dels actors i actrius protagonistes, de moment només s'ha vist Scarlett Johansson fent el paper de turista, amb càmera de fotos inclosa.

Actualitzat
El barri de la Barceloneta, concretament el passeig Joan de Borbó, és el primer indret de la ciutat on Woody Allen i el seu equip han començat el rodatge. De res ha servit l'intent de guardar el secret de quins seran els escenaris triats, perquè a ningú que avui passi per allà li passarà per alt el set de rodatge que s'hi ha instal·lat.

Cap a les nou del matí hi ha arribat el cineasta nord-americà. Vestit amb camisa blanca, pantalons verdosos i la seva ja inseparable gorra de pescador, Allen ha començat a donar les primeres instruccions als actors. Des d'un conegut restaurant de la Barceloneta ha repassat amb els seus col·laboradors, entre ells el director de fotografia Javier Aguirresarobe, els primers plans.

Més tard, a quarts d'una del migdia, ha aparegut Scarlett Johansson, vestida amb una samarreta de tirants, caçadora texana i uns pantalons de color caqui. Pel que s'ha vist de lluny, l'actriu i musa d'Allen ha interpretat el paper d'una turista que feia fotos cap al moll del Rellotge i que saludava una dona asseguda en una taula.

El director nord-americà sempre vol guardar en el més absolut secret el guió i l'argument de les seves pel·lícules. De fet, bona part de les persones implicades en el nou film han hagut de firmar una clàusula de confidencialitat per poder treballar amb Woody Allen.

De les poques coses que se saben sobre el film, és que serà una carta d'amor a Barcelona, com va manifestar el mateix Woody Allen la setmana passada en la presentació oficial del rodatge a Barcelona.

Cal recordar que la nova pel·lícula d'Allen es rodarà també a Oviedo i que estarà protagonitzada per Scarlett Johansson, Rebeca Hall, Javier Bardem i Penélope Cruz. Entre el repartiment també hi haurà actors catalans com Abel Folk, Joel Joan, Lloll Beltran, Lluís Homar o Manel Barceló.
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut